پیاز تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. واقعیت این است که پیاز حاوی ماده‌ای به نام گلوکوکینین است و به عقیده‌ی برخی از متخصصان این ماده میزان قند خون را کاهش می‌دهد. همچنین پیاز به گردش خون بهتر کمک زیادی می‌کند. نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می‌دهد افرادی که روزانه سوپ پیاز می‌خورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ‌های خونی شان می‌شوند. البته مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

محمد دریایی، رئیس هیئت مدیره جامعه احیاگران طب ایرانی، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درباره نسخه‌های مؤثر گیاهی برای درمان دیابت توضیح داد:  “پیاز برای بیماران دیابتی مفید است و قند خون را کاهش می‌دهد، برای این منظور آن را خام مصرف کنید، زیرا خوردن یک پیاز متوسط در روز قند خون افرادی را که به دیابت مبتلا هستند، پایین می‌آورد و دهان‌خشکی و احساس عطش و نوشیدن مایعات را تقلیل می‌دهد.”

پیازقرمز

پیازقرمز

افرادی که خونشان کمتر از حد طبیعی است از خوردن پیاز خام خودداری کنند همچنین درباره مصرف سیر برای بیماران مبتلا به دیابت ،اثری شفابخش دارد و قند خون را می‌کاهد.