فرانک لی گری‌نوی، دکترای پژوهش زیستی‌- پزشکی در دانشگاه پنینگتون در لوئیزیانا آمریکا، طی یک بررسی نشان داد که اسفناج باعث کاهش گرسنگی و میل به غذا می شود و به این ترتیب مصرف اسفناج برای افرادی که دارای فشار خون هستند توصیه می گردد. نتیجه این مطالعه در ژورنال کالج تغذیه آمریکا منتشر شده است. هنگامی‌که  انسان از سلول های حاوی تیلاکوئید اسفناج مصرف می کند ، این ترکیبات باعث آزاد شدن هورمون‌های سیری در بدن می‌شوند که هضم چربی را آهسته می‌کنند.

اسفناج

اسفناج

در این آزمایش مشخص شد که،  در میان افرادی که عصاره  غلیظ تیلاکوئید اسفناج را دریافت کرده بودند، مردان نسبت به زنان غذای کمتری خوردند. درحالیکه  مردان به‌طورکلی نسبت به زنان غذای کمتری مصرف کردند، زنان کاهش میل شدید به خوردن شیرینی را تجربه کردند.این پژوهشگران با اشاره به یک بررسی پیشین که درآن مصرف تیلاکوئید باعث کاهش میل به خوردن شیرینی در زنان شده بود، این فرضیه را مطرح کردند که این عصاره ممکن است اثر متفاوتی بر مردان و زنان داشته باشد.