×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
با خواص درمانی و ترکیبات شیمیایی انبه Mangifera indica آشنا شوید

نام فارسی: اَنبه

نام انگلیسی: Common mango, Mango

نام علمی: Mangifera indica

خانواده:Anacardiaceae

خواص درمانی: ضد سرطان، ضد درد، ضد تب، ضد سرفه، آنتی‌اکسیدان، معرق، ادرارآور، صفراآور، مقوی قلب، مقوی معده، نیکوکننده رنگ رخسار، تسکین سردرد و تنگی نفس، درمان بواسیر، برطرف‌کننده عطش، ضعف، سستی و کسالت، محافظ کبد، قابض، چاق کننده، ملین.

ماده مؤثّره: پوست ساقه و برگ انبه حاوی تانن است. میوه انبه حاوی: ویتامین‌ها، املاح، قندها و مواد مغذی می‌باشد.

اندام مورد استفاده: میوه، هسته، پوست ساقه و برگ.

اشکال دارویی موجود: میوه تازه، ترکیبی در سایر اشکال دارویی مانند: کرم‌های آرایشی و غیره.

نکات مهم: مصرف در حد اعتدال فاقد عوارض جانبی است، اما با توجه به طبع گرم و خشک آن افراد گرم مِزاج در مصرف آن احتیاط و اعتدال را رعایت کنند.

 

 

 

انبه Mangifera indica

 

پونه پورامینی (کارشناسی ارشد گیاهان دارویی)

منبع: گیاهان دارویی و گیاه درمانی، تالیف دکتر محمدحسین صالحی سورمقی، انتشارات دنیای تغذیه، تابستان ۱۳۸۹٫

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.