حتما تاکنون مشاهده کرده اید که در مقالات منتشر شده در مورد ادویه های هندی، فلفل سبز، سیاه و سفید از گیاه Piper nigrum حاصل می شوند. حال این سوال مطرح است که چگونه این محصولات بدست می آیند و چه فرآوری هایی بر روی آنها انجام می شود؟

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، فلفل سبز از میوه های نارس این گیاه بدست می آیند. چنانچه میوه های فلفل کمی قبل از رسیدگی کامل برداشت شوند، فلفل سیاه حاصل می شود و فلفل سفید از طریق پوست کندن میوه های کاملا رسیده بدست می آید.

Black pepper is harvested before full maturity is reached, green pepper is produced from unripe green fruits, and fully ripe pepper fruits are used to make white pepper by removing the outer skin.

  • Orav, A., Stulova, I., Kailas, T., & Müürisepp, M. (2004). Effect of storage on the essential oil composition of Piper nigrum L. fruits of different ripening states. Journal of agricultural and food chemistry, 52(9), 2582-2586.