سلامانه :  گیاه زنجبیل اغلب در غذاهای فصلی استفاده می‌شود و مصرف آن در آشپزی آسیایی بسیار محبوب است. علاوه بر طعم ناب و مطبوعی که به غذا می‌دهد سال‌هاست که به‌عنوان دارو برای بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. چینی‌ها از دیرباز ریشه این گیاه را به‌عنوان درمانی برای ناراحتی معده و حالت تهوع و نیز کمک به هضم و اسهال مصرف می‌کنند.


به گزارش پایگاه خبری سلامانه، Natural news در گزارشی به پنج روشی که زنجبیل می‌تواند به‌سلامتی کمک کند پرداخته است:



۱.    مبارزه با عوارض ناشی از دیابت: زنجبیل برای کاهش دادن میزان چربی افرادی که از دیابت رنج می‌برند مفید است. همچنین سطح گلوکز خون و نیز پروتئینوری، عطش و بی‌اختیاری ادرار را کم می‌کند.


۲.    تسکین درد و التهاب: زنجبیل برای آرام شدن درد عضلات و نیز کمردرد مفید است. علاوه بر این التهاب را کاهش می‌دهد. درد قاعدگی زنان و نیز دردهای میگرنی را نیز کم می‌کند.



۳.    کمک به کاهش حالت تهوع و ماشین‌گرفتگی: نوشیدنی زنجبیلی به هنگام احساس حالت تهوع و نیز دریازدگی و ماشین‌گرفتگی بسیار اثربخش است.



۴.    تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا: بسیاری از کسانی که طب چینی انجام می‌دهند زنجبیل را برای کسانی که از سرماخوردگی یا آنفولانزا رنج می‌برند مفید است. همچنین به‌عنوان ضد حساست و ضد احتقان عمل می‌کند.



۵.    کمک به رهایی از علائم آرتروز: زنجبیل می‌تواند ورم‌های دردناک مفاصل زانو را در افراد مبتلابه آن بسیار کاهش دهد.



علاوه بر اضافه کردن به غذا می‌توانید زنجبیل را به‌صورت چای یا کپسول نیز استفاده کنید.