علی محمد ذبیحی افزود: پیش بینی می شود در مجموع یکصد تن گل محمدی از این سطح برداشت می شود

وی با بیان اینکه از هر یک کیلو گل، سه لیتر گلاب بدست می آید خاطرنشان کرد: گلاب و عطر تولیدی علاوه بر مصرف داخلی، به خارج از استان نیز صادر خواهد شد.

کارشناس باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود: همچنین به ازای هر ۱۰ تن گل یک لیتر اسانس بدست می آید.

وی از شهرستان های تفت ، مهریز و خاتم بعنوان مناطق عمده تولید گل محمدی در استان یزد یاد کرد و گفت:۵۰ هکتار از گلستانهای استان در شهرستان تقت است.

ذبیجی تعداد واحدهای گلاب گیری سنتی و نیمه صنعتی استان را به ترتیب ۴۵ و پنج واحد ذکر کرد