به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، سید جواد سادات عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: یکی از گیاهان دارویی فلفل قرمز است و از تیره سیب زمینی است که به عنوان سبزی و به صورت سبز یا قرمز، خام یا پخته و به تنهایی یا همراه سبزیجات مصرف می شود و در آخر فصل زمستان کاشت و در فصل بهار رشد نموده و میوه آن از نظر “ویتامین C” غنی است.

وی با بیان اینکه فلفل قرمز ریز میوه ای بسیارتند است که همین تندی باعث افزایش خاصیت ضد بیماری آن می شود افزود: مصرف فلفل قرمز به علت غنی بودن آن از ویتامین های A و C باعث از بین بردن درد کمر، درد عصبی و “اختلالات روماتیسمی” می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه فلفل قرمز در آفریقای جنوبی به عنوان یک داروی آرام بخش و در هاوایی برای کمردرد و ورم پا مصرف می شود، تصریح کرد: فلفل قرمز فواید زیادی برای سلامتی از جمله در بیماریهای مزمنی مانند سرطان، “آتروسکلروز”، “آنفارکتوس قلبی”، دیابت، آلرژی، آسم، آرتریت، بیماری کرون،” مولتیپل اسکلروز”، آلزایمر، “استئوپروز”، پسوریازیس و ایدز دارد.