دارچین:

دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد. دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.

متخصصان به این نتیجه رسیده اند که دارچین علاوه بر آن که دیابت را کنترل می کند، بر کلسترول خوب و LDL هم اثر می گذارد. افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.

نعناع:

نعناع از نظر طب قدیم ایران نسبتا گرم و خشک است و از نظر خواص دارویی از پونه قوی تر است. از نعناع اسانس، روغن و تنتور تهیه می کنند که مصارف طبی مختلفی دارد.

نعناع باد شکن است و گاز معده و روده را از بین می برد، تقویت کننده معده و بدن است همچنین ضد تشنج و ضد سرفه است.

نعناع برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید می باشد، ناراحتی های عصبی را برطرف می کند.همچنین برای تسکین درد دندان، نعناع را در دهان گذاشته و بجوید.

نوشیدنی نعناع و دارچین:

مدیر مرکز مطالعات دانشگاه ولنگ جسوت و دانشجویانش با بررسی اثر نعناع و دارچین به این نتیجه رسیدند که این گیاهان، حالت خواب آلودگی را از رانندگان دور کرده و باعث می شوند رانندگان دچار خواب آلودگی نشوند.

استنشاق بوی نعناع، باعث کاهش اضطراب و نگرانی می شود و مخلوط آن با دارچین، سطح هوشیاری فرد را افزایش می دهد.