×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
۱۱ تن زعفران خشک در نیشابور تولید شد

سیدغلامرضا نبوی نامقی اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت گیاه ارزشمند زعفران در نیشابور به ۳ هزار و ۴۰۰ هکتار افزایش یافت که این میزان شامل ۳ هزار و ۱۰۰ هکتار بارور و ۳۰۰ هکتار غیر بارور و جوان بود.

وی عنوان کرد: این محصول در مناطق مرکزی، میان‌جلگه و زبرخان کشت می‌شود و با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۵۰۰ هزار نفر در روز، میزان درآمد ناخالص کشاورزان را به مبلغی بالغ بر ۴۳۴  میلیارد ریال رسانده است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور افزود: در سال زراعی جاری، با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناسب، به‌طور متوسط از هر هکتار ۳٫۵ کیلوگرم زعفران برداشت شده است.

نبوی گفت: تامین کودهای شیمیایی و ریزمغذی مورد نیاز، ارائه راهنمایی‌ها و توصیه‌های فنی، در اختیار گذاردن دستگاه‌های هیتر به‌منظور خشک کردن زعفران، احداث مزارع و طرح‌های آرمانی از اقدامات حمایتی جهاد کشاورزی شهرستان از زعفران‌کاران بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های الگویی و تحقیق و بررسی پیرامون روش‌های مطلوب کاشت و استفاده بهینه از نهاده‌ها و امکانات منجر به برداشت محصول بهتر و بیشتر شده به‌ طوری که با رعایت رهنمودهای کارشناسان، بعضی از کشاورزان زعفرانکار موفق به برداشت ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم زعفران از هر هکتار مزرعه خود شده‌اند.

نبوی تصریح کرد: گل‌های زیبا و فیروزه‌ فام گیاه ارزشمند زعفران با توجه به ویژگی‌های خاص نیاز به آبی کمتر، درآمد بیشتر و کمترین مدیریت را دارد و پهنه اراضی نیشابور را نیز در برگرفته و در این شهرستان با استقبال زیاد کشاورزان مواجهه شده است.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.