وجود آهن در پسته به درمان کم‌خونی ناشی از فقر آهن کمک می‌کند.

به گزارش مهر ، دکتر سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مغز پسته دارای مقدار زیادی پروتئین گیاهی و مواد

نشاسته‌ای است و این دانه کوچک سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، روی و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تامین می‌کند.

وی افزود: روی موجود در پسته، در رشد سلول‌ها و بافت‌های بدن بسیار مؤثر است و وجود کلسیم و آهن در پسته به استحکام بخشیدن به استخوان و دندان‌ها همچنین درمان بیماری‌هایی مثل کم‌خونی‌های ناشی از فقرآهن کمک می‌کند.

دکتر حسینی تصریح کرد: پسته دارای مقدار زیادی پروتئین است آن قدر که می‌توان آن را در کنار گوشت و حبوبات به عنوان یکی از منابع غنی پروتئین به شمار آورد

همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن هم مفید است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: پسته همچنین منبع غنی فیبر و ویتامین ۶ B نیز هست و میزان پتاسیم موجود در هر ۳۰ گرم پسته با پتاسیم موجود در یک عدد پرتقال برابر است.


کلیدواژه ها :